Vierhouten’82 zoekt hoofdtrainer.

Hoofdtrainer Voetbalvereniging VIERHOUTEN’82

VV Vierhouten’82 zaterdag zoekt met ingang van seizoen 2023 – 2024 een enthousiaste en gemotiveerde hoofdtrainer. Per komend voetbalbalseizoen zal het uitkomen in de nieuw te vormen 5e klasse KNVB. Het takenpakket bestaat uit het trainen van de 1e selectie op dinsdag- en donderdagavond en het coachen en begeleiding van het 1e elftal op zaterdagen.

VV Vierhouten’82 is een kleine maar hechte vereniging, is ambitieus en biedt een fijne werkomgeving. Wij zijn op zoek naar een ambitieuze trainer die voldoende oog heeft voor de verenigingsstructuur/cultuur en in het bezit is van minimaal UEFA C diploma. Jeugdtrainers die graag de overstap willen maken naar de senioren worden ook uitgenodigd te reageren.

Geïnteresseerde kandidaten worden verzocht per e-mail voor 24 januari a.s. te reageren via info@vierhouten82.nl, ook voor nadere informatie kan op deze wijze contact worden opgenomen.