Vierhouten’82 – Club met Ambities

VV Vierhouten ’82, een stap terug én weer vooruit!

Het huidige seizoen is de keuze gemaakt om geen eerste elftal in te schrijven. De JO 19 is samengevoegd met het “oude” 1e elftal en speelt nu als 2e elftal in de reguliere competitie.

In juni 2022 is deze keuze bewust gemaakt om een stap terug te doen, maar dit is uitdrukkelijk een tijdelijke stap. VV Vierhouten ’82 wil met ingang van het seizoen 23-24 weer met een 1e elftal gaan spelen.

Per seizoen 23-24 gaat de gehele competitie indeling op de schop. Dit leidt er toe dat er dan een 5e klasse wordt gevormd. Wij hebben het doel uitgesproken om de dan te vormen 5e klasse in te stromen met een 1e elftal. Ondertussen zijn we druk bezig met de nodige voorbereidingen. Zo vinden er al gesprekken plaats met potentiële trainers.

VV Vierhouten ’82 is een bijzonder hechte dorpsclub waar sportiviteit en gezelligheid hand in hand gaan. Daarbij zijn we ook ambitieus en willen we onze ambities dan ook uitspreken. We willen bouwen aan stabiliteit en gaan acteren op vierde klasse niveau, de huidige derde klasse.

Wij zijn trots op onze geweldige vrijwilligers die altijd voor de club klaar staan. Ook zijn we trots op het feit dat onze vereniging alle randvoorwaarden heeft om de volgende stap te zetten richting ons doel. We zijn trots op onze mooie en hechte vereniging waarbij iedereen zich welkom voelt en wordt gewaardeerd. Hoe mooi is het om deel uit te kunnen maken van deze mooie vereniging.

VV Vierhouten ’82, een dorpsclub met tradities. Zou het niet mooi zijn om hier ook deel van uit te maken? Speel je nu ergens waarbij je net buiten de eerste selectie valt en je wil graag nog eens in een 1e elftal spelen? Dat kan bij VV Vierhouten ’82! Waarom ook niet, alle denkbare randvoorwaarden zijn aanwezig. Wij zijn er van overtuigd dat je het enorm naar je zin zal krijgen.

Wij komen dan ook graag met jou/jullie in gesprek om onze doelen en ambities met jullie te delen. Spreekt het jou en jouw vrienden aan om in een eerste elftal te willen spelen bij een hechte dorpsclub, neem dan contact met ons op zodat we met elkaar in gesprek kunnen komen.
Mail naar info@vierhouten82.nl