Nieuwe Trainer Vierhouten’82

NIEUWE TRAINER VIERHOUTEN’82

Nadat Jan de Herder had aangegeven om, na 8 seizoenen te stoppen als trainer van Vierhouten’82 moesten de Vierhouters op zoek naar een goede vervanger. Er zijn met meerdere kandidaten gesprekken gevoerd maar uiteindelijk is gekozen voor William Hulshof uit Epe. Volgens het bestuur en de technische commissie is hij de kandidaat die het beste bij Vierhouten’82 gaat passen. Wij vroegen hem of hij zich even kort wilde voorstellen.

Mijn naam is William Hulshof ik ben 35 jaar en woon samen met mijn vrouw Daniëlle en onze 3 kinderen Feline, Linde en Pelle in Epe. 
Ik werk als kwaliteit toezichthouder bij Gosschalk.

Mijn trainerscarrière begon nadat ik zelf besloot te stoppen met voetballen in 2014. Ik had toen 10 seizoenen in EZC’84 1 gevoetbald, en al langere tijd de wens om voetbaltrainer te worden. Ik ben als trainer begonnen bij EZC A1, daarna WWNA A1, WWNA 2, SV Wissel 1 en nu ben ik trainer bij vv Heerde JO-19.

Vierhouten’82 is een dorpsclub, met een mooie accommodatie.
Ik kijk uit naar volgend seizoen om met de spelersgroep aan het werk te gaan.

Wij wensen William de komende seizoenen veel plezier en succes bij Vierhouten.

Redactie Vierhouten’82