Rabo ClubSupport – Stem Vierhouten’82

Beste vrienden van Vierhouten’82

Heb je een rekening bij Rabobank Noord Veluwe èn ben je lid van deze bank? Dan is dit speciaal voor jou bestemd.

Wij hebben onze vereniging opgegeven voor Rabo ClubSupport, maar alleen met jouw hulp c.q. stemmen levert ons dat wat op.De bijdrage die wij door jouw stemmen ontvangen is bestemd voor nieuwe trainingsmaterialen en spullen voor onze accommodatie.

Wat is Rabo ClubSupport en hoe werkt het?

Rabobank Noord Veluwe is betrokken bij de regio, bij haar leden en ook bij het lokale verenigingsleven. Om verenigingen ook daadwerkelijk te steunen heeft de Rabobank in 2010 het Clubkas Fonds opgericht. Bij dit fonds beslis jij als lid van Rabobank Noord Veluwe welke vereniging extra steun ontvangt van Rabobank Noord Veluwe.Om te kunnen stemmen dien je dus een rekening bij Rabobank Noord Veluwe te hebben èn lid te zijn van deze bank.

Gratis lidmaatschap van de Rabobank

Klanten van Rabobank Noord Veluwe dienen lid te zijn om te mogen stemmen voor Rabo ClubSupport 2020. Niet elke klant van Rabobank Noord Veluwe is automatisch lid. Het lidmaatschap is kosteloos en zonder verplichtingen. Een makkelijke manier om te achterhalen of je al lid bent, is door te controleren of je het ledenmagazine Rabo & Co ontvangt. Dat magazine gaat namelijk alleen naar leden. Het lidmaatschap is gratis aan te vragen via:

https://www.rabobank.nl/particulieren/leden/lid-worden.

Als nieuw lid kun je vervolgens gelijk stemmen.

Hoe kan ik stemmen?

Door in te loggen in de app of op de website van de Rabobank en via ‘Zelf regelen’ en vervolgens ‘Mijn Lidmaatschap’ kan je klikken op Rabo ClubSupport. Stemmen op je favoriete deelnemende vereniging(en) kan van 5 t/m 25 oktober 2020. Je kunt onze vereniging vinden onder Rabobank Noord Veluwe – Veldvoetbalvereniging Vierhouten 1982. Wij zouden het tof vinden als je 1 of 2 stemmen uitbrengt op onze fantastische vereniging.

Mogen wij op jouw stemmen rekenen?

Bestuur Vierhouten’82